Eilen kävin sitten taas omalla salillani. Siellä katottiin mulle kuntosaliohjelma kuntoon ja vähän mietittiin mitä muutakin liikuntaa vois laittaa viikko-ohjelmaan. Nyt olis tarkoitus tehdä seuraavasti:

2-3krt viikossa lihaskunto treeni

1-2krt viikossa palauttava treeni

2 päivää viikossa lepopäiviä

Lihaskuntotreenit pitää sisällään kuntosaliohjelman ja bodypump tunnit. Sen lisäks olis tarkotus käydä 1krt viikossa spinnigissä nostamassa peruskestävyyttä. Palauttaviin sit taas kuuluu venyttely ja bodybalance tunnit. Lepopäivinä on tarkoitus tehdä koiran kanssa pitkä lenkki, jossa kuitenkaan syke ei sais nousta yli 120. Spinningissäkin keskimaximisykkeen pitäs pysy alle 150.

Perjantaina olis sit tarkotus mennä vetään kuntosaliohjelma läpi. Voi olla et lauantaina jokaista lihasta ja raajaa särkee. Eilenkin alkulämmittely 10min crosstrainerilla tuntu aika hirveeltä. Tietty ku viime aikoina on keskittyny suht hitaisiin ja lyhyisiin lenkkeihin koirien kaa ku narttu on kantavana, niin tuo oli vähän vauhdikkaampaa ja rasittavampaa menoa. Painonpudotustavoite seuraavan kahen kuukauden ajaks laitettiin -5kg. Toivottavasti putois enemmänkin. Ennen kaikkea kuitenkin toivon että alku "särystä" huolimatta saisin pidettyä mielenkiinnon treenaamiseen taas yllä eikä sohva pääsis enää voittamaan.