Eilen tuli sitten mährystettyä vähän enemmän kuin olis ollu syytä. Pisteet meni seittemällä pojolla ylikin. No olen pyrkinyt ajattelemaan senkin romahduksen positiiviselta kantilta, koska liikuntapisteitä saa käyttää viikossa 12 syömiseen. Vaikka tällä kertaa en vielä olekaan päässyt toiseen viikkoon, jolloin jaetaan pistepotkuri, niin pystyn kuitenkin edellisten kokemusten perusteella arvioimaan ansaittujen liikuntapisteiden määrää. Sen pohjalta tiedänkin että tuo pisteiden ylitys on kuitattu jo ansaituilla liikuntapisteillä. Liikun viikossa enemmän kuin 12 pisteen arvosta koiran kanssa. Syksymmällä olis myös tarkoitus tehdä paluu kuntosalin ohjattujen tuntien pariin. Kuitenkin se haittaa hieman kun tietää että on antanu ittensä lipsahtaa herkutteleen.

No tänään on uus päivä ja olenkin pyrkinyt tänään sitten palaamaan pikkaisen takaisin ruotuun. Siinä joten kuten onnistuenkin, ainakin pisteitä ei ole tullu ylitettyä. Saa nähä sitten mikä on ekan viikon tuomio lauantaina. Toivottavasti olis ainakin 100g miinusta. Olis sekin parempi kuin + tulos.

Sen olen nyt viime päivinä todennu et tolla omalla vaa'alla ei pitäis hyppiä kovin usein ainakaan. Se kun välillä näyttää et miinusta on tullu ihan kunnolla ja välillä sit miinusta onkin tullu tosi vähän. Se tietysti riippuu siitäkin mihin aikaan päivästä punnittee jne. No enää yks päivä ja sitten se totuus paljastuu.