Enhän mää malta täältä pois pysyä, ku kerran alkuun pääsin.

Tänään olen sitten kaivanu tämänkin kapistuksen laatikonpohjalta takaisin käyttöön.

823988.jpg

Muistin sentään vielä miten se toimii kun käytin sitä töiden jälkeen koirien kanssa lenkillä. Tein lenkin joka kesti 25 min sykkeen ollessa 137-159. Kaloreita tällä lenkillä paloi tästä kropasta 205kcal.

Ruokapäiväkirja tän päivän osalta näyttää tähän asti tältä.

Aamiainen

2 pullaa

1 lasi tuoremehua

 

Lounas

salaatti buffetti Pizza Hutissa joka mulla sisälsi

vihreetä salaattia

tomaattia

kurkkua

paprikaa

2 kananmunaa

pienen palan patonkia

1 lasi Pepsiä

 

Välipala

muutamia viinirypäleitä

pehmis

2 lasia tuoremehua

 

Illallinen

1 lasi rasvatonta maitoa

1,5dl jauheliha kastiketta

n. 1dl  spagettia

 

Pehmikseen sorruin tänään kun lähdin töistä liian myöhään ehtiäkseni bussiin jonka seurauksena päätin kävellä Rautatientorin bussipysäkille. Normaalisti menen metrolla Kampista Sörkkään ja vaihdan siellä bussiin. No sitten sorruin ostamaan rautatieasemalta pehmiksen. En kuitenkaan aio siitä menettää hermoja, koska kuten voitte tulevina päivinä huomata ruokavalioni ei välttämättä sisällä tarpeellista määrää vihanneksiakaan. En aio ottaa tästä painonpudotuksesta mitään paineita. Aion siirtyä ruokavaliossa pikku hiljaa terveellisempään suuntaa, mutta mitään äkkiryntäystä nykyisistä tottumuksista kaninruokaan en aio tehdä. Se ei vaan yksinkertaisesti toimi. Jos siirryn suorilta käsin tiukkaan painonvartiointiin, niin painonpudotus loppuu kuin kananlento. Sitäkin kun on tapahtunu aiemmilla pudotus kerroilla.

Edit 22.20: Huomasin että en tullu laittaneeks veden juontia tähän ollenkaan. Vettä on tullu tänään juotua töissä 2-3 x 0,5l. En nyt tarkkaan muista kuinka monta kertaa sen täytin päivän aikana. Vettä on kulunu myös monta lasillista illalla kotona. Kävin vielä äsken kuluttamassa koirien iltapissitykselläkin 92kcal. Päätin oikein reippailla raputkin kolmanteen.